torsdag 17 mars 2011

Motiveringen

Förra veckan hade ni i läxa att skriva en motivering till varför vi ska vinna Webbstjärnan. Ni kom med många riktigt bra förslag. En del av er hade även lämnat in era motiveringar pappersvägen.

Nu har jag gjort en sammanställning av allt och sedan försökt att korta ner det samtidigt som jag försökt att få med allas åsikter. Det var inte helt lätt, men här är resultatet:

Vi vill vara med i Webbstjärnan för att det kanske inte är så många som har så cool blogg som vi. Vår hemsida har vi designat själva det är både coolt och snyggt. Vi får också kommentera. Vi känner oss verkligen med.
Vi har en blogg för att lära oss hur man bloggar och för att komma ihåg vad vi har gjort. Vi vill också visa andra personer vad vi jobbar med i skolan.
Vi lägger även upp lite roliga länkar och lite kluriga frågor som man kan svara på.

En sak som är bra med bloggen är att om man är sjuk så kan man se vad de andra har gjort i skolan. Bloggen är också bra att ha ifall man har glömt vad läxan var. Vi har blivit bättre på att komma ihåg läxorna nu. Det är roligare när vi får läxor på bloggen. Det blir roligare helt enkelt.
Vi får läxorna på bloggen istället för på papper och det tycker vi är bra för miljön.
Vi tycker att det är bra att vi har en blogg för att det blir roligare skolarbete!
Det är helt enkelt en grym blogg som hjälper oss mycket.
 
Vi tycker att vi ska vinna för vi har jobbat väldigt hårt med bloggen och vi uppdaterar vår blogg väldigt ofta. Vår blogg kan också vara kul att följa även fast man inte är med i klassen.
Om vi vinner ska vi använda pengarna till vår klassresa. Men det är klart att vi kommer att vinna, vår blogg är ju BÄST!!
:D
Läs gärna igenom själv. I morgon tittar vi på det tillsammans och ni ska få komma med förslag på ändringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar