Om

Det här är en skolblogg för 4A och 4B på Växthusets förskola och skola i Uppsala. Vi har startat bloggen för att synliggöra lite av allt härligt lärande som pågår i skolan varje dag. I motiveringen nedan kan ni läsa elevernas syn på vårt bloggande. Läs mer om varför vi bloggar och vilken pedagogisk koppling bloggen har under fliken "Därför bloggar vi".

Vi deltar i tävlingenHär är vår motivering till varför just vår blogg ska vinna Webbstjärnan 2011. Motiveringen har vi arbetat fram tillsammans:
Vi vill vara med i Webbstjärnan för att det kanske inte är så många som har en så cool blogg som vi. Vår hemsida har vi designat själva det är både bra och snyggt. Vi kan även kommentera. Vi känner oss verkligen med.
Vi har en blogg för att komma ihåg vad vi har gjort. Vi vill också visa andra personer vad vi jobbar med i skolan.
Vi lägger även upp lite roliga länkar och lite kluriga frågor som man kan svara på.


En sak som är bra med V4:or är att om man är sjuk så kan man se vad de andra har gjort i skolan. Bloggen är också bra att ha ifall man har glömt vad läxan var. Vi har blivit bättre på att komma ihåg läxorna nu. Det är roligare när vi får läxor på bloggen.
Vi får läxorna på V4:or istället för på papper och det tycker vi är bra för miljön.
Det är helt enkelt en grym blogg som hjälper oss mycket. 
Vi tycker att vi ska vinna för vi har jobbat väldigt hårt med bloggen och vi uppdaterar V4:or väldigt ofta. Vår blogg kan också vara kul att följa även fast man inte är med i klassen.
Om vi vinner ska vi använda pengarna till vår klassresa. Men vi hoppas att vi kommer att vinna, vår blogg är riktigt bra! :D

Om inte annat anges är allt material på bloggen V4:or licensierat under:

Creative Commons-licens
V4:or by Klass 4A och 4B is licensed under a Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 2.5 Sverige License.

Vår Creative Commons licens on PhotoPeach
_______________________________________________________________
Om du vill komma i kontakt med oss som sköter om bloggen kan du maila till: elisabet.m.jagell@uppsalaskolor.net